Skip to main content
0

Sol·licita informació

  Per què escollir-nos?

  Experiència, professionalitat i qualitat assistencial

  Clínica Opción Médica neix al 2010 de la mà del Dr. Fernando Saenger Ruiz, Director y Fundador de Clínica Londres, qui va liderar la seva expansió nacional fins la seva venta al 2009.

  Amb aquest nou projecte el Dr. Saenger torna als seus orígens per oferir el millor servei als pacients, recuperant els valors inicials de la marca, basats en la professionalitat, la qualitat assistencial i el tracte humà i personal amb el pacient.

  Avui, Clínica Opción Médica, s’ha convertit en un referent en el sector de la Cirurgia Plàstica i el Tractament de l’Obesitat.

  Com treballem?

  Després d’anys d’experiència Clínica Opción Médica neix amb un model de treball pensat per al pacient, apostant sempre pel millor entorn clínic, incorporant la tecnologia i les tècniques més innovadores i el rigor mèdic que tant ens caracteritza.

  El nostre equip està especialitzat en intervencions mínimament invasives i en l’ús de les Tècniques més avançades per procurar que el postoperatori sigui ràpid i còmode. Apostem així per la seguretat, una ràpida recuperació i la incorporació el més immediata possible a la vida quotidiana.

  Donem especial rellevància al tracte humà, per això, el nostre equip t’acompanyarà des de la Primera Visita fins al final del Tractament, quan rebis l’alta mèdica. Per a major seguretat Clínica Opción Médica posa a la teva disposició un telèfon d’urgències 24 hores.

  El nostre compromís és oferir en tot moment el millor servei i el nostre principal objectiu és fer realitat els desitjos dels nostres pacients aportant una medicina d’alta qualitat assistencial amb la millor relació qualitat-preu per a aconseguir que qui ho desitgi pugui complir el seu somni al costat de nostre.

  Què t’oferim?

  En Clínica Opción Médica trobaràs la professionalitat i dedicació d’un dels millors Equips Mèdics a nivell nacional. El nostre primer objectiu és sempre servir al pacient i millorar la seva qualitat de vida; tot això amb l’honestedat i el rigor mèdic que tant ens caracteritza.

  A més, a les nostres clíniques no hauràs de mirar la lletra petita.

  La teva millor opció

  A Clínica Opción Médica volem ser la teva Clínica de confiança:

  • Perquè des del primer dia seràs atès per un Equip Mèdic expert altament qualificat.
  • Perquè disposem de les Tècniques i Tractaments més avançats i menys agressius.
  • Per les nostres instal·lacions segures, modernes i actuals amb quiròfans propis de primer nivell.
  • Perquè trobaràs una qualitat humana immillorable.
  • Per la nostra honestedat i transparència.
  • Perquè posem al teu abast la millor qualitat mèdica i assistencial; preus justos.
  • Perquè a Clínica Opción Médica vetllem des del primer dia per la teva salut, per la teva seguretat i per la teva felicitat.
  Close Menu