Skip to main content
0

Sol·licita informació

  Obesitat

  El Sobrepès és un dels principals problemes de la nostra societat. La Obesitat és una malaltia progressiva d’origen multifactorial amb un important component genètic, encara que principalment sorgeix a causa del sedentarisme, els mals hàbits alimentaris, l’ansietat i la depressió.

  Estàs en el teu pes ideal?

  L’Índex de Massa Corporal (IMC) es una senzilla fórmula que relaciona el pes i l’alçada: kg/mc2. Els valors del IMC ens informen sobre l’estat nutricional, el grau d’Obesitat, els riscos potencials sobre la salut i el Tractament a seguir en cas de ser necessari.

  IMCPesRisc de malaltia Metabòlica
  19 – 24.9Pes Normal
  25 – 29.9SobrepèsLleu
  30 – 34.9Obesitat Tipus 1Activat
  35 – 39.9Obesitat Tipus 2Alt
  40 – 49.9Obesitat MòrbidaMolt Alt

  Equip Multidisciplinari

  Després de 40 anys tractant l’ Obesitat creiem que el millor mètode per combatre-la és seguir un model sa, equilibrat i, sobretot, aplicable a la alimentació diària del pacient.

  Es tracta d’un procés multidisciplinari que proporciona informació i formació al pacient, durant 2 o 3 anys, perquè substitueixi els mals hàbits alimentaris presents per altres més adequats.

  Les bases del Tractament son:

  • Educació per la salut
  • Canvi d’hàbits
  • Espais de reflexió i de canvi
  • Plans dietètics, sans, equilibrats i naturals
  • Estratègies per el control de l’estrès i l’ansietat

  Els nostres tractaments

  Tractaments endoscòpics sense cirurgia

  La Unitat d’Obesitat proporciona solucions als problemes relacionats amb l’Obesitat a través de tècniques no invasives avançades i efectives. Els Tractaments endoscòpics permeten obtenir resultats notables reduint al mínim el dolor i el temps de recuperació.

  Si ja has intentat perdre pes amb dietes i exercici sense èxit i/o et costa mantenir el pes perdut i sempre acabes tornant a recuperar-lo, aquesta pot ser la teva solució.

  Cirurgia Bariàtrica

  La Cirurgia Bariàtrica té com a objectiu induir a la pèrdua de pes reduint la mida o la capacitat gàstrica, limitant dràsticament la ingesta d’aliments. Actualment existeixen diversos procediments de Cirurgia Bariàtrica.

  Està aconsellada per pacients que ja han realitzat un tractament mèdic amb dieta, exercici o medicaments sense èxit, i en casos d’Obesitat severa o d’Obesitat Mòrbida.

  Close Menu