Skip to main content
0

Sol·licita informació

  Cirurgia Plàstica

  Ara et toca a tu

  Quantes vegades has pensat en millorar aquella part del teu cos que no t’agrada? Segurament moltes. Però algunes vegades per inseguretat, unes altres perquè primer estan les prioritats familiars i laborals o simplement per falta de suport, sempre has anat endarrerint la decisió.

  Els dies passen, però la teva necessitat i les teves ganes van augmentant amb el temps.

  El que fa unes dècades era un luxe accessible per només uns quants, avui és una pràctica habitual a l’abast de tots. A més a més, a Clínica Opción Médica l’accés a la Cirurgia Plàstica és encara més fàcil gràcies al nostre finançament personalitzat.

  No creus que ja va sent hora de fer realitat el teu somni? Sigues egoista i, per una vegada, pensa en tu. Et veuràs millor i et sentiràs millor.

  La Cirurgia Plàstica, una opció segura que ofereix grans resultats.

  La Cirurgia Plàstica és capaç de lluitar amb eficàcia contra el pas dels anys i guanyar temps, mantenint una imatge més jove i en consonància amb l’edat interior. Així mateix, permet ressaltar la bellesa natural i dissimular aquelles petites imperfeccions que, a vegades, poden arribar a acomplexar i afectar l’autoestima.

  El nostre equip de Cirurgians Plàstics compta amb una experiència de més de 18.000 intervencions realitzades. Estudiem cada cas de manera personalitzada per satisfer les necessitats i expectatives de cada pacient.

  A Clínica Opción Médica les nostres instal·lacions són modernes i actuals, pensades i dotades en exclusiva per la pràctica de la Cirurgia Plàstica.

  Els nostres tractaments

  Cirurgia Plàstica Facial

  La Unitat de Cirurgia Plàstica i Reparadora posa al teu abast les tècniques quirúrgiques menys invasives i més eficaces per a solucionar, tant seqüeles del pas del temps sobre el teu rostre, com perfeccionar aquells detalls de la teva cara que sempre has volgut canviar.

  Cirurgia Plàstica Corporal

  L’experiència i saber fer dels nostres especialistes en Cirurgia Plàstica són la màxima garantia, per això els nostres pacients manifesten una satisfacció total en el 98% dels casos. El teu benestar i la teva felicitat són la nostra raó de ser.

  Close Menu